Familien Bilets Hjemmeside


Tilla
Efter at vores tidligere hunhund Gaby afgik med døden den 20. marts 2014 søgte vi efter en ny hund via Venner, gratis aviser og Facebook.

Der gik 10. dage, så fandt Lars en annonce i netudgaven af Gul & Gratis på  en hundehvalp på knap 6,5 måneder. Lars ringede på annoncen og sakkede med sælger, hvor det blev aftalt, at vi skulle komme til Astrup ved Arden og kigge på hunden for at se, om det var en hund for os.

Vi tog toget til Nordjylland den 3. april om eftermiddagen, da vi langt om længe kom til Astrup fik vi at vide, at de andre par som skulle have kigget på hunden havde det ene ikke meldt afbud eller kommet til aftalte møde med hunden og at det andet par havde små børn og bor i lejlighed i Aarhus, så dette par blev udelukket af den grund. Dermed var hunden vores, hvis vi stadigvæk ville købe den, hvilket vi gjorde. Vi fik ordnet papirerne til hunderegisteret og betalt for hunden hvor efter vi drog i mod Vejle igen.

Vi havde fået at vide, at Tilla ville pibe, kaste op og skide, hvis hun skulle ud og kører langt i bus og tog. Det eneste hun gjorde var at hun peb meget lidt i rutebilen, da vi valgte at tage den helt til Hobro i stedet for at stå af i Arden. Togturen gik meget godt efter at det var første gang hun var med ude at kører i tog.

Tilla er i skrivende stund ca. 10 måneder gammel, da hun er født den 17. september 2013. Hun er en blandingshund og består af flg. racer: Dalmatiner, Labrador Retriever, Mops, og Svensk-Dansk Gårdhund. Hun har størrelsen efter de små hunderacer i hende og sindet som en Labrador.

 
 
 
 
© COPYRIGHT 2009 -14 ALL RIGHTS RESERVED BILETS COMPUTERSERVICE, DENMARK