Familien Bilets Hjemmeside


Nyheder 2014

13. september Der er i dag blevet tilføjet det første fotoalbum med efterårsbilleder fra 2014.
     
7. september Der er i dag blevet tilføjet flg. fotoalbums til hjemmesiden: Danmarks Jernbanemuseum 2014 (Album 1 - 7) samt Thriges Kraftcentral 2014.
     
4. september Der er i dag blevet tilføjet flg. fotoalbum til hjemmesiden: Sommer 2014 (Album 10)
     
23. august Der er i dag blevet tilføjet flg. fotoalbum til hjemmesiden: Sommer 2014 (Album 9).
     
9. august Der er i dag blevet tilføjet flg. fotoalbums til hjemmesiden: Sommer 2014 (Album 7 - 8) og Post Danmark Rundt 2014.
     
3. august Der er i dag blevet tilføjet flg. fotoalbums til hjemmesiden: Sommer 2014 (Album 5 - 6)
     
  27. juli Der er i dag blevet tilføjet flg. fotoalbums til hjemmesiden: Løveparken 2014 (Album 1 - 2), Sommer 2014 (Album 4 - 5) og Tilla 2014 (Album 1).

Der ud over har jeg byttet rundt på rækkefølgen af vores nyheder, så det er den seneste nyhed som står øverst.
     
  6. juli Der er i dag blevet tilføjet flg. fotoalbums til hjemmesiden: Forår (Album 7 - 9), Billund 2014, Horsens 2014, Legoland 2014 og Sommer 2014 (Album 1 - 3).
     
  20. april Det sjette fotoalbum med forårsbilleder fra i år er blevet lavet i dag.
     
  10.april Det femte fotoalbum med forårsbilleder fra i år er blevet lavet i dag.
     
  5. april Der er i dag lavet det fjerde fotoalbum med forårsbilleder fra i år. Der ud over har jeg lavet en side med vores nye hund Tilla.
     
  23. marts Jeg har i dag lavet det tredje fotoalbum med forårsbilleder fra i år, og som i de øvrige forårsalbum har jeg kopieret nogle af billederne og lavet dem over i en anden tone, på nogle af billederne lidt andet motiv i forhold til original billede.
     
  21. marts Der er i dag blevet lavet det sidste fotoalbum med Gaby, disse billeder er fra i år, da hun sov stille ind i går aftes efter kort tids sygdom.
     
  13. marts Det andet fotoalbum med forårsbilleder er blevet lavet i dag, lige som med det første album har jeg kopieret nogle af billederne og lavet om til enten sort/hvid eller brugt en anden tone (cyan, orange, gul eller rød) for at få et anderledes udtryk på billedet.
     
  9. marts Det første fotoalbum med forårsbilleder fra i år er blevet lavet i dag, der er nogle af billederne som er blevet kopieret og lavet til sort/hvid eller seperia for at få et lidt anderledes udtryk på billedet.
     
  23. februar Der i dag blev tilføjet et sted i mellem 40 og 50 nye fotoalbums under bogstaverne A - T.

Der ud over har webmasteren valgt at skifte den røde skrift på alle siderne til hvid skrift, da den er meget lettere at læse.
     
  15. februar Der er i dag blevet tilføjet en række nye fotoalbums under bogstaverne D,G og K - O. Der ud over er siderne med vores sønner, bryllup og tur til Colchester (England) blevet lavet.

Der er ligeledes blevet rettet link til vores kontaktside på alle vores sider, så spamrobotter ikke opdager den så nemt.
     
  14. februar Der er i dag blevet tilføjet 7 nye fotoalbums under bogstaverne H og J.
     
  12. februar Så kom dagen, hvor vores nye og flotte hjemmeside kan uploades. Der vil med tiden komme mange flere fotoalbums ind på hjemmesiden, men det tager tid og lave dem, foreløbig er der lavet albums til og med bogstavet G, der ud over har vi bevaret dem som var på siden i forvejen.
     
  22. januar
Alle siderne med vores nuværende fotoalbums om vores nuværende hund og om vores tidligere hanhund er d.d. blevet lavet, så vores hjemmeside er ved at tage om sig.
     
  19. januar Lars er i dag begyndt at lave en ny version af vores hjemmeside.
     
 
 
© COPYRIGHT 2009 -14 ALL RIGHTS RESERVED BILETS COMPUTERSERVICE, DENMARK