Bryllup

Familien Bilets Hjemmeside


Vores bryllup, lørdag den 25. august 2007

Vi tog beslutning om i foråret 2007, at vi ville giftes i løbet af året. Efter en snak med provsten, som skulle vie os blev datoen fastsat til den sidste lørdag i august. Det var Lars som ville giftes i kirken og valgte præst, da han have sagt, at han kun ville vies af 2 præster i byen. Provst Leif Arfmann indvilligede i at vie os.

Lars var meget nervøs om morgen hvor vielsen skulle foregå, men dette var over, da hans forlover kom hjem til ham. Han var ikke nervøs, da han blev underrettet om at Tinna var forsinket pga. problemer med toppen til brudekjolen. Men de fandt da en ny ved hjælp af en af bryllupsforretningerne i byen som kunne bruges i stedet for den som var købt i Lilly. Dette medførte en forsinkelse på 35 minutter.

Langt om længe kunne vielsen komme i gang, da Tinna var ankommet til kirken. Efter vielsen blev vi fotograferet udenfor kirken, hvor efter turen gik ud til Vejle Fjord og "Albuen" (Den lokale strand), hvor der blev taget flere billeder af os inden turen gik ind til festen, som blev afholdt i en gildesal i Østerbo.

Endelig kunne festen gå i gang, det blev en god fest, hvor der bl.a. kom en gæst som overraskelse for os, nemlig en af vores venner fra England.

Efter festen tog vi en tur på Tarzan Pub, hvor vi fik en enkelt genstand sammen med vores ven fra England, der efter gik turen op på hotellet vi skulle overnatte på. De havde underholdning af et band, som vi sad og nød resten af deres optrædende. Der efter var det tid til at finde hotelværelset. Tinna ville gerne have et bad, så det gjorde vi, men uheldigvis for hende faldt hun og slog hovedet samt fik en flænge i den ene albue, så vi måtte en tur på Skadestuen på Vejle Sygehus, hvor Tinna fik hendes flænge syet sammen igen og nær ved var blevet indlagt til observation for hjernerystelse, men fik dog lov til at tage med tilbage til hotellet. Vi nåede lige at få et par timers søvn inden det var tid til morgenmad, så sikke en bryllupsnat vi havde været igennem, en som vil blive husket meget længe.

Efter morgenmad stod den på oprydning af Gildesalen inden vi kunne tage hjem med vores gaver og få noget mere søvn, så vi kunne blive friske igen.

Der er billeder fra dagen, som er taget af et par familiemedlemmer, en veninde og en ven i galleriet. Vi takker alle for, at vi må bruge deres billeder her på hjemmesiden.

To Nigel: We thank you for you've given us permission to use your pictures from our wedding on our website.

 
 
 
 
 
© COPYRIGHT 2009 -14 ALL RIGHTS RESERVED BILETS COMPUTERSERVICE, DENMARK